Maart 2014; Dongen Pallets introduceert nieuwe huisstijl

Dongen Pallets heeft in 2012 haar 50 jarig jubileum gevierd. Nu, twee jaar verder, hebben in de markt maar ook binnen onze organisatie allerlei ontwikkelingen plaats gevonden. Van productgerichte organisatie heeft Dongen Pallets zich ontwikkeld tot een vooral klantgerichte organisatie. Oplossingen welke aansluiten bij actuele vraagstukken staan centraal. Daarnaast zijn we als organisatie voortdurend proactief op zoek naar nieuwe en betere oplossingen voor de toekomst.

Als organisatie vonden we 2014 een goed moment om deze  “nieuwe” aanpak te voorzien van een nieuwe huisstijl. De doelstelling van deze nieuwe huisstijl was het helderder communiceren van onze producten en diensten in de markt. Laat zien waar je voor staat en waar je goed in bent! Na een grondige voorbereiding presenteren we u deze maand onze nieuwe huisstijl:

  
Dongen Pallets Production 

Ontwerp en productie van nieuwe pallets. Commodity's en specialties, in Dongen dan wel op locatie.   
Dongen Pallets Inspection and Repair 

Inspectie en reparatie van pallets, in Dongen dan wel op locatie.
 
Dongen Pallets Packaging 

Ontwerp en productie van industriële verpakkingen. Verpakken/stuwage van industriële goederen 
(In Dongen en/of op locatie) Dongen Pallets is al vele jaren een toonaangevende producent van pallets en kisten in Nederland. Daarnaast worden door Dongen Pallets 5 miljoen pallets per jaar geďnspecteerd en ca. 1,8 miljoen pallets gerepareerd. Voor iedere productgroep is een separate business-unit opgericht. Hiermee maken we transparant wat de grote diversiteit aan producten en aanverwante diensten zijn binnen Dongen Pallets. In de verschillende business-units werken we uiteraard met een team van specialisten en denken graag mee in oplossingen voor uw logistieke vraagstukken.

De meeste aanpassingen zijn inmiddels doorgevoerd, een geheel vernieuwde website wordt in de komende maanden gerealiseerd. 

We houden u op de hoogte!