Mei 2014; Dongen Pallets op beurs Maritieme Industry 2014
Maritime Industry 2014 biedt u de gelegenheid om drie dagen lang in een ongedwongen sfeer zaken te doen, informatie uit te wisselen en ideeën op te doen met een volledig aanbod aan exposanten. Ook kunt u kunt weer veel bekende gezichten verwachten op de vakbeurs. Ruim 500 enthousiaste deelnemers zullen ook komende editie weer hun uiterste best doen om u op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken binnen uw branche.

De bezoekers van Maritime Industry worden o.a. zorgvuldig door de exposanten geselecteerd, waardoor deze vakbeurs bezocht wordt door een doelgericht publiek op midden- en hoog kader niveau. Deze vakbeurs richt zich onder andere op branchegerelateerde bedrijven uit een breed technisch industrieel gebied in Zuidwest Nederland dat veelal een link met water heeft.

Heeft u aansluiting met de binnen- en/of zeevaart, visserij of baggerij? Bent u werkzaam in de scheepsbouw, -reparatie en -onderhoud, metaal, constructie, engineering, elektronica, installaties, communicatie, navigatie en/of dienstverlenende branche? Mis dan Maritime Industry niet!