September 2012; Dongen Pallets viert 50-jarig jubileum


P E R S B E R I C H T

Dongen, 3 september 2012

Dongen Pallets viert 50-jarig jubileum

Op vrijdag 28 september a.s. viert Dongen Pallets officieel haar gouden jubileum. Vanaf 15.00 uur worden relaties en medewerkers op de stijlvol aangeklede productielocatie in Dongen getrakteerd op een afwisselend feestprogramma onder de toepasselijke naam Goud van Hout. Dongen Pallets heeft alle genodigden gevraagd een bijdrage te storten ten behoeve van Stichting KiKa.

Goud van Hout
Van lokale producent van ambachtelijke houten frisdrankkratjes tot internationaal toonaangevende onderneming in productie, reparatie, onderhoud en beheer van houten pallets en verpakkingen. Dat is het verhaal van 50 jaar Dongen Pallets. En dat is wat in 2012 gevierd wordt onder het motto Goud van Hout. Want ondanks de enorme ontwikkelingen die de afgelopen decennia plaatsvonden, is Dongen Pallets trouw gebleven aan wat zij als de mooiste en veelzijdigste grondstof ter wereld beschouwt: hout! De liefde voor hout combineert Dongen Pallets met vergaande kennis van logistieke processen en hoge standaarden in kwaliteit en continuďteit. Ook de zorg voor het milieu speelt een belangrijke rol bij de jubilerende onderneming.

Stichting KiKa
In plaats van cadeaus heeft Dongen Pallets alle genodigden gevraagd een bijdrage te storten op een speciaal geopend rekeningnummer ten behoeve van Stichting KiKa. Ook Dongen Pallets draagt KiKa een warm hart toe en zal zelf een ‘afrondende' donatie doen. Het totaalbedrag wordt na 28 september bekendgemaakt op www.dongenpallets.nl en zal door Algemeen directeur Jurgen Kemps worden overhandigd aan KiKa.

E I N D E   P E R S B E R I C H T

Meer informatie?
Neem contact op met Jurgen Kemps, | +31 (0)162 314 855 | j.kemps@dongenpallets.nl


Over Dongen Pallets
Dongen Pallets beschikt over een moderne huisvesting in Dongen met een geavanceerd machinepark voor de productie van miljoenen pallets per jaar. Naast het standaardprogramma dat `just in time` leverbaar is, ontwikkelt Dongen Pallets speciale uitvoeringen voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken en toepassingsgebieden.
De procesgang en de logistieke ondersteuning zijn vergaand geautomatiseerd. De bedrijfsfilosofie van Dongen Pallets is gericht op het beheer en de beheersing van het palletpark van afnemers met het oog op efficiency en duurzaamheid.