September 2012; 50-jarig jubileum groot succes!

Op 28 september jl. vierde Dongen Pallets haar 50-jarig jubileum.
Na een korte rondleiding door een deel van de productie werden alle gasten ontvangen in een heus "pallethouse". Voor de realisatie van de wanden, het podium en een loungehoek werden maar liefst 10.000 pallets gebruikt!
Jurgen Kemps heeft het feest geopend met een korte toespraak waarna loco-burgemeester Van Beek kort de geschiedenis van Dongen Pallets toelichtte en de rol van het bedrijf binnen de gemeente Dongen, waarbij ook de grote maatschappelijke betrokkenheid van Dongen Pallets werd aangestipt.

Een spectaculaire openingsact werd verzorgd door 2 professionele zaagkunstenaars die de Directie het geheel af lieten ronden met het doorzagen van een enorme boomstam waarna de cijfers "50" onthuld werden.
Nadat iedereen een ronde langs het buffet had gemaakt en de innerlijke mens was verzorgd, kon dan echt het feest losbarsten waarbij de dansvloer tot laat in de avond steeds goed gevuld was.

Dongen Pallets kan met trots terug kijken op een fantastische middag en avond waarbij klanten, leveranciers, medewerkers, familie en vrienden er mede samen een groot succes van hebben gemaakt.

Bedankt allemaal!

Binnenkort zullen we via de website bekend maken wat het eindbedrag is geworden van alle donaties ten behoeve van Kika.


Fotoalbum