Circulaire pallet specialist sinds 1962

CP Pallets

CP pallets van Dongen Pallets

Dongen Pallets produceert CP pallets in verschillende afmetingen en varianten. Ons assortiment bestaat onder andere uit CP1, CP3 en CP9 pallets. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige pallets die niet alleen voldoen aan de specifieke eisen van de Europese schemische industrie, maar ook uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van zware vrachten. Met CP pallets als onze kernactiviteit, weten wij als geen ander hoe we jouw logistieke proces kunnen optimaliseren.

Bekijk hier onze CP Pallets met specificaties
cp pallets
Prijsindicatie opvragen

Flexibiliteit

Maatwerk en kleine series al vanaf 50 stuks

Levering uit voorraad

Altijd meerdere types uit voorraad leverbaar

Productie op locatie

In house productie bij opdrachtgevers o.b.v. partnerships

EPAL/Euro-pallets

Gecertificeerd producent van EPAL/Euro-pallets

Gecertificeerde CP Pallets

CP pallets worden steeds populairder

CP pallets werden speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie, maar worden ondertussen ook door vele andere branches toegepast. CP pallets zijn namelijk van hogere kwaliteit en worden conform ISPM15-richtlijnen geproduceerd, wat ze uitermate geschikt maakt voor internationaal transport. Daarnaast maken de diverse uitvoeringen van CP pallets het mogelijk om zelfs uit standaard modellen een pallet te kiezen die goed aansluit bij de vracht. Het onderscheid tussen de verschillende types CP pallets zit hem daarbij in:

  • Een open, kruisdek of omlopend onderdek
  • Het aantal latten aan de onderzijde
  • Een eventuele opening in het bovendek
  • Draagvermogen
  • Afmetingen
CP pallets voor ieder logistiek vraagstuk

Dongen Pallets produceert naast een grote hoeveelheid standaard pallets ook veel maatwerk oplossingen. Door samen te kijken welk type pallet het beste aansluit bij het logistieke proces, kunnen we bepalen welke materiaalsoorten, opslagmethodiek en belastingen het best gebruikt kunnen worden. Op die manier produceren we voor iedere situatie de meest geschikte pallet. Dat doen we bij Dongen Pallets zo duurzaam en efficiënt mogelijk. Bij grote afnames van CP pallets kan het zelfs lonen om de productielocatie naar een strategische locatie te verhuizen. Ook hier kunnen wij bij helpen! 

CP pallets met een lange levensduur

Dongen Pallets beschikt over een business unit die zich volledig focust op het verlengen van de levensduur van houten pallets. Sinds 1982 houden wij ons al bezig met het inspecteren, sorteren en repareren van houten pallets. Inmiddels behoren we tot de grootste sorteerder en reparateur van de Benelux. De business unit Inspection & Repair neemt je hele logistieke proces onder de loep. Alleen dan kan er bepaald worden welke oplossing beter is: productie of reparatie. Het uiteindelijke doel blijft besparen op de totale logistieke kosten. Dit kan onder andere door de inspectie en reparatie op locatie uit te voeren. Hiermee bespaar je op tijd en transportbewegingen.

Meer weten over CP pallets?

Heb je nog vragen over CP pallets of ben je geïnteresseerd in de oplossingen die wij jou kunnen bieden? Neem contact op met onze experts in CP pallets. Bel +31 (0) 162 314 855 of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld
Dit is een verplicht veld

Interesse in heat CP pallets?

Ik help je graag op weg

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl