Exportverpakkingen

Exportverpakkingen

Maatwerkverpakkingen voor alle denkbare producten

Je kostbare machine, onderdelen of welke producten dan ook wil je natuurlijk onbeschadigd op de eindbestemming aan laten komen. Om dat te realiseren, produceren we naast pallets ook exportverpakkingen. Deze worden volledig op maat gemaakt. Hoe groot, zwaar of complex je product ook is, wij zorgen voor een degelijke houten kist en verpakking voor veilig en efficiënt weg-, lucht- en zeevrachtvervoer.

Vraag een prijsindicatie aan

Zeewaardige en luchtvrachtkisten

Degelijke exportverpakkingen voor elke transportvorm

Naast kisten voor wegvervoer en zeewaardige kisten, kun je bij Dongen Pallets Packaging ook terecht voor oerdegelijke luchtvrachtkisten. Die hebben dezelfde sterke bodem, maar een lichter deksel en lichtere wanden van multiplex of underlayment materiaal om (kostbaar) gewicht te besparen.

Vraag naar de mogelijkheden

Corrosiewerend verpakken

Exportverpakkingen met actieve en passieve corrosiebescherming

Tijdens het transport kan condensvorming je product aantasten. Met onze exportverpakkingen kunnen we dit tegengaan. Om dit te voorkomen, passen we actieve en passieve corrosiebescherming toe. Bij passieve bescherming gebeurt dit met een barrièrefolie of aluminiumlaminaat in combinatie met droogmiddel. Bij actieve bescherming passen we VCI/VpCI-technologie toe met een reeks verpakkingsmaterialen, concentraten en poeders.

Meer over verpakken

Interesse in onze packaging?

Ik ben je graag van dienst!

Mark Stallen
Mark Stallen
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 m.stallen@dongenpallets.nl