Circulaire pallet specialist sinds 1962

Exportkisten

Tijdens de export is het uiterst belangrijk dat je goederen veilig en onaangetast op de eindbestemming terecht komen. Dat begrijpen we! Daarom produceren we verschillende soorten exportkisten, om het logistieke proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze exportkisten sluiten perfect aan op de eisen voor export en zijn efficiënt en voordelig te produceren. We vertellen graag meer over onze aanpak!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Soorten exportkisten

Dongen Pallets produceert verschillende soorten exportkisten, zowel op maat als in standaard afmetingen. Hierdoor is er voor elke situaties een passende en voordelige oplossing te vinden. Zo kan er voor een zware machine een passende exportkist gemaakt worden met eventueel losse zijdes of een beklede binnenwand om de machine makkelijk en veilig te vervoeren. Maar er zijn ook voordelige oplossingen om bulkgoederen efficiënt te stapelen en zo licht en veilig mogelijk te vervoeren. Afhankelijk van je wensen, zijn alle soorten en maten exportkisten te realiseren.

Neem contact op voor advies

Zeker van je zaak

Exportkisten volledig gecontroleerd en volgens de richtlijnen

Wij laten niets aan het toeval over en zijn secuur op het verpakken van de goederen, om zo te voorkomen dat de kisten stuk gaan of tijdens het transport worden tegengehouden. We hanteren strenge voorschriften voor de kwaliteitshandhaving van houten verpakkingen, waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld:

  • De afmetingen;
  • Het zekeren en stuwen;
  • De lastzwaartepunten;
  • De bescherming tegen weersinvloeden;
  • De maximale statische of dynamische belasting.

Geschikt voor elke vorm van transport

Lucht-, zee- en wegtransport met exportkisten

Onze exportkisten voldoen niet alleen aan alle nodige eisen, zoals het ISPM 15 keurmerk, maar zijn ook geoptimaliseerd voor verschillende vormen van transport. Zo hebben de exportkisten voor luchttransport vaak belang bij een lichter gewicht, gezien de hoge kosten die hieraan verbonden zijn. Door gebruik te maken van speciale software ontwerpen en berekenen onze experts de juiste exportkist, zonder dat deze onnodig groot of zwaar wordt. Daarnaast kunnen zij ook ondersteunen bij de administratieve afhandeling van het transport!

Hoge kwaliteit

Een constante, hoge kwaliteit van exportkisten

Gecertificeerd en behandeld

HT-behandeld en volgens strenge voorschriften

Veilig en beschermd

Jouw goederen veilig vervoerd met kisten perfect op maat

Logistieke ondersteuning

Hulp bij stuwage en de administratieve afhandeling

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Meer weten over onze exportkisten?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Mark helpt je graag verder! 

Mark Stallen
Mark Stallen
Accountmanager Packaging +31 (0) 620 786 713 m.stallen@dongenpallets.nl