Circulaire pallet specialist sinds 1962

Gebruikte pallets

DUURZAAM EN VOORDELIG

Gebruikte pallets kunnen een uitstekende keuze zijn als je voor duurzaam en voordelig gaat. Bij Dongen Pallets vind je een enorme voorraad gebruikte pallets, in zowel A als B-keuze. Ook gebruikte Euro-pallets en gebruikte blokpallets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Naast de verkoop van tweedehands pallets kopen we ook gebruikte pallets in. 

Neem contact op voor de mogelijkheden
soortenpalletsdongenpallets 0217 v2
Prijsindicatie opvragen

Flexibiliteit

Maatwerk en kleine series al vanaf 50 stuks

Levering uit voorraad

Altijd meerdere types uit voorraad leverbaar

Productie op locatie

In house productie bij opdrachtgevers o.b.v. partnerships

Euro-pallets

Gecertificeerd EPAL producent van Euro-pallets

GEBRUIKTE PALLETS KOPEN OF VERKOPEN

WIJ ONTZORGEN JE OP ALLE GEBIEDEN

Dongen Pallets biedt een brede dienstverlening als het gaat om de verkoop en inkoop van gebruikte pallets. Waar sommige bedrijven uitsluitend met nieuwe pallets werken, kunnen andere organisaties uitstekend uit de voeten met gebruikte pallets. Een goed onderhouden gebruikte pallet kan wel acht tot tien jaar meegaan. We adviseren je graag over de aankoop van gebruikte pallets. Ook kopen we partijen gebruikte pallets in. Laat je ontzorgen door Dongen Pallets. 

GEBRUIKTE PALLETS, WEL ZO DUURZAAM

De aanschaf van gebruikte pallets gebeurt niet alleen vanuit kostenoverwegingen. Gebruikte pallets kunnen namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan je duurzaamheidsbeleid. Veel logistieke dienstverleners kiezen dan ook voor gebruikte pallets. Ga je ook voor duurzaam en wil je gebruikte pallets kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder naar de mogelijkheden!

PRIJZEN VAN GEBRUIKTE PALLETS

Steeds meer klanten, bedrijven en logistieke dienstverleners kiezen voor gebruikte houten pallets. Dat kunnen gebruikte Euro-pallets of gebruikte blokpallets zijn. De keuze voor 2e hands pallets is in veel gevallen kosten gedreven. De prijzen van onze gebruikte pallets zijn altijd scherp, maar ze kunnen variëren. De prijzen van tweedehands pallets zijn naast kwaliteit namelijk sterk afhankelijk van vraag en aanbod. 

2E HANDS PALLETS REPAREREN

Om gebruikte houten pallets hun maximale levensduur te kunnen geven, moeten ze goed onderhouden worden. Met onze businessunit Inspection & Repair zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van gebruikte houten pallets. Daarmee weet je zeker dat onze gebruikte pallets altijd in goede conditie verkeren. We beheren dan ook de volledige levensduur van gebruikte pallets. Zelfs als ze echt niet meer te repareren zijn, gebruiken we ze voor onze energiecentrale. Zo sluiten we de circulaire cirkel. 

OVER DUURZAAMHEID GESPROKEN…

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID STAAN CENTRAAL

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Dongen Pallets. Ook bij onze gebruikte pallets. Pallets hergebruiken is per definitie duurzaam natuurlijk. Zeker als deze gebruikte pallets ooit door ons zijn geproduceerd. De productie van onze houten pallets doen we namelijk duurzaam en efficiënt, met een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we aan een groene toekomst. Lees meer over duurzaamheid.

Vragen over gebruikte pallets?

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld

Liever direct contact?

Emerald helpt je graag verder!

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl