Circulaire pallet specialist sinds 1962

Onze visie

Als toonaangevende speler in houten pallets en verpakkingen vinden wij het onze verantwoordelijkheid om voorop te lopen in innovatie en duurzaamheid. Onze bedrijfsfilosofie is dan ook gericht op het beheer en de beheersing van het palletpark van klanten met het oog op efficiency en duurzaamheid.

Innovatief partnership

Graag werken we met je samen op basis van innovatief partnership. We luisteren naar je verhaal, vragen door waar nodig en ontwikkelen samen houten pallets, die in alle opzichten voldoen aan je wensen.

Dankzij state-of-the-art productielijnen produceren we heel efficiënt. Daarnaast helpen we je met het creëren van efficiency in je logistieke keten. Hoe eerder je ons betrekt, hoe beter we hierop in kunnen spelen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Efficiënt produceren en betrouwbare kwaliteit leveren gaan bij Dongen Pallets hand in hand met een duurzame aanpak. Tal van projecten en ideeën brengen we in de praktijk met het oog op een zo laag mogelijke belasting van onze omgeving. Innovatie helpt ons om vorm te geven aan een groene toekomst.

Het meest in het oog springende duurzaamheidsproject is onze biomassacentrale. Die stelt ons in staat om ook de laatste stap te maken in het circulaire proces.

Interesse in onze pallets?

Ik help je graag op weg

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl