Circulaire pallet specialist sinds 1962
8c9d12db 2623 4c15 8741 3f73422ebda5

Duurzame, innovatief geproduceerde houten ladingdragers

Innovatieve partner voor logistieke uitdagingen

Als totaalleverancier met drie slagvaardige business units - Production, Inspection & Repair en Packaging - levert Dongen Pallets je alle expertise en ervaring voor je logistieke uitdagingen. We produceren houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen. We inspecteren en repareren pallets. En we staan je terzijde met industriële houten verpakkingen.

Sinds 1962

Toonaangevende speler met zes decennia ervaring

Duurzame partner

Innovatieve oplossingen voor een groene toekomst

Productie op locatie

In house productie bij opdrachtgevers o.b.v. partnerships

EPAL/Euro-pallets

Gecertificeerd EPAL producent van Euro-pallets sinds 1999

Ons verhaal

Verleden, heden en toekomst van Dongen Pallets

Van producent van houten bier- en frisdrankkratjes tot innovatieve totaalleverancier met een scherpe visie op duurzaamheid. Ontdek het verhaal van Dongen Pallets.

Onze specialisten

Vakmensen die houden van hout

Wat je logistieke uitdaging ook is, als het op te lossen is met houten pallets en verpakkingen dan kun je op ons rekenen. We laten je graag kennismaken met de meest gezichtsbepalende mensen van ons team.

Bekijk ons team

Onze visie

Werken aan een groene toekomst

Innovatie en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers voor Dongen Pallets. Efficiënt produceren dus, met zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Door innovatie en duurzaamheid te combineren, werken we aan een groene toekomst.

Bekijk onze visie

Onze geschiedenis

Circulaire pallet specialist sinds 1962

Van lokale producent van ambachtelijke houten frisdrankkratjes in 1962 tot internationaal toonaangevende onderneming in de productie, reparatie, onderhoud en beheer van houten pallets en verpakkingen.

Bekijk onze geschiedenis

Circulaire pallet specialist sinds 1962

Dongen Pallets werkt aan een groene toekomst

Hout - de grondstof voor onze pallets - is de meest duurzame en een eeuwig hernieuwbare grondstof. Ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is voor het overgrote deel gecertificeerd. Houten pallets gaan lang mee (een Euro-pallet wel 6 tot 8 jaar), zijn goed te repareren, recyclen en uiteindelijk in te zetten als brandstof voor onze biomassacentrale. Houten pallets passen daarmee uitstekend in onze groene, circulaire economie.

Meer over duurzaamheid

Interesse in onze pallets?

Ik help je graag op weg

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl