Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Breda

Kwalitatieve pallets bij jou in de regio

Zit je bedrijf in Breda en ben je op zoek naar kwalitatieve pallets van een ervaren palletproducent in de regio? Dongen Pallets ligt op maximaal een kwartiertje van Breda en biedt kwaliteitspallets voor al je zendingen. Als totaalleverancier leveren we ook houten verpakkingen, exportkisten en verzorgen we reparaties van pallets. Zo ontzorgen we talloze opdrachtgevers in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Pallets uit voorraad kunnen we vaak zelfs direct leveren. We vertellen je graag meer!

Vraag hier een prijsindicatie aan
algemeendongenpallets 0272
Prijsindicatie opvragen

Pallets in Breda en omgeving

De palletproducent bij jou in de buurt

Sinds 1962 groeide Dongen Pallets uit tot toonaangevende speler in de pallethandel in Breda en omgeving. We zijn gespecialiseerd in de productie van Euro-pallets, CP-pallets en maatwerk pallets. Daarnaast doen we ook de Inspectie en reparatie van pallets. Onze capaciteit in Dongen is groot: we kunnen snel en efficiënt grote hoeveelheden pallets produceren en repareren. Dit doen we echter niet alleen in Dongen, maar ook bij jou op locatie. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam. Bovendien bespaar je aanzienlijk op transportkosten!

Industrie en logistiek Breda

Breda en omstreken – denk aan Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Moerdijk, Oosterhout – heeft volop industriële en logistieke activiteit. Er zijn dan ook heel wat bedrijven in deze regio die voor hun pallets samenwerken met Dongen Pallets. Dongen ligt tenslotte vlakbij Breda. Voor de pallets vertrouwen zij op onze grote capaciteit, scherpe prijzen en betrouwbare levering. Het assortiment bestaat o.a. uit:

Pallets in Breda voor diverse toepassingen

Naast de verkoop van onze standaard Euro-pallets en CP-Pallets, maken wij ook veel maatwerk pallets voor bedrijven in Breda en omgeving. Ben jij hier met je bedrijf gevestigd, dan kun je bij ons terecht voor elke zending. Denk hierbij aan:

• Pallets voor lichte zendingen
• Pallets voor zware zendingen
• Pallets met afwijkende maten
• Pallets voor vaten

 

Hergebruik van jouw pallets

Duurzame oplossingen en duurzame relaties, daar staan wij voor! Daarom maken wij niet alleen nieuwe pallets, maar helpen we ook met het hergebruik van gebruikte pallets. We inspecteren en repareren pallets op efficiënte wijze, ook op locatie in Breda. Zo zorgen we voor een optimaal beheer van je palletvoorraad. Niet alleen duurzaam, maar vaak ook voordeliger!

Lees meer over gebruikte pallets

Prettige samenwerking

Goede kwaliteit pallets voor een eerlijke prijs vraagt om maximale efficiëntie. Wij helpen je zowel met pallets als advies om je palletvoorraad zo optimaal mogelijk te benutten. Oftewel: de juiste pallets op de juiste tijd en op de juiste plaats! Met duidelijke communicatie houden we graag persoonlijk contact. Zo bieden we keer op keer hoogwaardige oplossingen voor je logistieke uitdagingen en investeren we niet alleen in de toekomst, maar ook in duurzame relaties. Dit geldt voor onze klanten in Breda én in de rest van Nederland.

Heb je nog vragen over de productie of levering van pallets in Breda en omstreken, of ben je geïnteresseerd in de oplossingen die wij jou kunnen bieden? Neem via onderstaande button contact op met een van onze adviseurs of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Neem contact met ons op

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Stuur ons een berichtje

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Op zoek naar pallets in Breda?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Emerald helpt je graag verder! 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl