Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Breda

Kwalitatieve pallets bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een palletproducent in de buurt van Breda? Dongen Pallets is slechts een kwartier rijden verwijderd van Breda en biedt kwalitatieve pallets voor jouw zendingen. Als totaalleverancier kunnen we ook houten verpakkingen, exportkisten of reparaties van pallets leveren. We vertellen je graag meer over onze diensten!

Stuur ons een berichtje

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Pallets in Breda

en omgeving

Al vanaf 1962 is Dongen Pallets actief in de productie van houten kratten. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de palletproductie in Breda en omgeving! We zijn niet alleen gespecialiseerd in de productie van verschillende pallets, maar ook in de inspectie en reparatie ervan. Zo kunnen wij grote hoeveelheden pallets voor jouw bedrijf produceren of repareren. Dit gebeurt vanuit onze locatie in Dongen, maar ook op locatie. Hiermee worden transportkosten aanzienlijk verlaagd!

Verschillende soorten pallets in Breda

Naast de standaard Euro-pallets en CP-Pallets, maken wij ook veel maatwerk pallets in Breda en omgeving. Zo kunnen alle bedrijven met verschillende soorten zendingen bij ons terecht. Wij bieden onder andere:

• Pallets voor lichte zendingen
• Pallets voor zware zendingen
• Pallets met afwijkende maten
• Pallets voor vaten

 

Hergebruik van jouw pallets

Dongen Pallets staat voor duurzame oplossingen en duurzame relaties. Daarom maken wij niet alleen nieuwe pallets, maar helpen wij ook met het hergebruik van oude pallets. Dit kunnen we doen door ze efficiënt te inspecteren en te repareren, zo nodig bij jou op locatie in Breda. Zo ga je optimaal om met het beheer van de palletvoorraad. En dit is niet alleen duurzaam, maar vaak ook voordeliger!

Lees meer over gebruikte pallets

Een prettige samenwerking

Wij begrijpen dat je goede kwaliteit wilt, voor een eerlijke prijs. Om dit te leveren, staat efficiëntie bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat jouw palletvoorraad optimaal benut wordt en dat deze op de juiste tijd op de juiste plaats is. Hiervoor communiceren we duidelijk en houden we graag persoonlijk contact. Zo bieden wij keer op keer een kwalitatieve oplossing en investeren we niet alleen in de toekomst, maar ook in duurzame relaties met onze klanten.

 

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Op zoek naar pallets in Breda?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Emerald helpt je graag verder! 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl