Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Rotterdam

Voor iedere logistieke uitdaging een geschikte oplossing

Ben je op zoek naar pallets, in de buurt van Rotterdam? En ben je benieuwd of we aan jouw eisen kunnen voldoen? Dan leggen we je graag uit waar we bij kunnen helpen. Met onze ruime capaciteit voor het produceren, drogen en HT-behandelen van pallets kun je altijd rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Dongen Pallets. Naast de productie van nieuwe pallets kunnen wij ook gebruikte pallets inspecteren en repareren. Hiervoor hebben wij verschillende experts in huis zodat we je volledig kunnen ontzorgen!

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld
Dit is een verplicht veld

Pallets in Rotterdam

De palletproducent in jouw omgeving

Op zoek naar een palletspecialist bij je in de buurt? Wij zijn een ervaren producent die sinds 1962 actief is in de palletindustrie. Door deze ervaring kunnen wij totaaloplossingen bieden, maar hebben we ook geleerd hoe we circulair te werk kunnen gaan. Zo blijven je pallets voordelig en duurzaam! En doordat we in staat zijn om werkzaamheden bij je op locatie in Rotterdam uit te voeren, besparen we ook op onnodige transportkosten.

Een greep uit ons assortiment

Als specialist op het gebied van pallets leveren wij naast de standaard pallets (Euro en CP-Pallets) ook maatwerk pallets. Dit stelt ons in staat om verschillende branches de oplossing te bieden die ze nodig hebben. Staat jouw voorkeur hier niet tussen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Je efficiency verhogen in Rotterdam met Dongen Pallets

Om zo voordelig mogelijk om te kunnen gaan met je pallets bieden we naast nieuwe pallets ook reparatieservices aan voor gebruikte pallets. Eventueel op je eigen locatie! Door het gebruik van onze ‘Mobile Pallet Investigation’ kan de inspectie en reparatie zeer voordelig en efficiënt worden uitgevoerd. Bovendien maakt dit het voorraadbeheer makkelijker en daardoor ook betrouwbaarder.

Lees meer over gebruikte pallets
Glasheldere communicatie

Wij begrijpen het belang van punctualiteit binnen transport als geen ander. Pallets en verpakkingen moeten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Duidelijk communiceren is hierbij van groot belang. Daarom houden wij gedurende de processen persoonlijk contact, zodat je altijd op de hoogte bent van de situatie. Alleen dan kunnen we de beloofde kwaliteit en betrouwbaarheid waarmaken!

 

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Op zoek naar pallets in Rotterdam?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Emerald helpt je graag verder! 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl