Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Tilburg

Kwalitatieve pallets en meer

Ben jij gevestigd in of in de buurt van Tilburg? Op zoek naar pallets van een kwalitatieve, betrouwbare leverancier? Met Dongen Pallets krijg je alle expertise en ervaring in pallets tot jouw beschikking. Naast het feit dat we in hoog tempo grote hoeveelheden pallets kunnen produceren, zorgen wij ook voor inspectie en reparatie van de pallets of andere houten verpakkingen. Zo krijg je een kwalitatieve totaaloplossing met één aanspreekpunt.

Prijsindicatie opvragen
palletstilburgskylinedongenpallets
Prijsindicatie opvragen

Pallets in Tilburg

De logistieke oplossing in jouw omgeving

Dongen Pallets biedt al sinds 1962 oplossingen voor pallets in de omgeving van Tilburg. Wij produceren, inspecteren en repareren de pallets vanuit onze locatie in Dongen. Hierdoor kunnen we de afstanden kort houden en daarmee de transportkosten verlagen. Verschillende bedrijven uit de omgeving van Tilburg gingen je al voor! Bekijk naarnaast in de referenties wat andere klanten vonden van onze samenwerking. 

Soorten pallets in Tilburg

Verschillende producten vragen om verschillende soorten pallets. Dongen Pallets beschikt over een groot aanbod van pallets waardoor er voor iedere vraag wel een geschikte oplossing is. We bieden onder andere de volgende palletsoorten aan:

 

Op tijd geleverd voor de juiste prijs in Tilburg en omgeving

Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen er daarom altijd voor dat jouw pallets op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke communicatie en duidelijke afspraken. Alleen dan kunnen we een kwalitatieve oplossing bieden tegen een redelijke prijs!

Over Dongen Pallets

Dongen Pallets staat voor duurzame oplossingen en duurzame relaties. Door continu te innoveren werken we samen aan een groene toekomst! Dat is dan ook onze visie. Daarom bieden wij naast het produceren van pallets ook de optie om de pallets te inspecteren en te repareren. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar het kan ook schelen in de totale kosten.

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Stuur ons een berichtje

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Neem contact op voor pallets in Tilburg

Wil jij ook een efficiënte oplossing voor jouw pallet vraagstuk? Emerald helpt je graag verder!

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl