Circulaire pallet specialist sinds 1962

Pallets Waalwijk

Ben je op zoek naar pallets, reparatie van pallets of houten kisten in de buurt van Waalwijk? We vertellen graag hoe we je kunnen helpen. Dongen Pallets produceert, repareert en levert hoge kwaliteit pallets. Ook hebben we een grote capaciteit aan droogkamers voor drogen en HT-behandelen van pallets. De meeste van onze pallets staan op voorraad. Doordat we vlakbij zitten kunnen we snel bij je leveren. Wanneer je snel en flexibel wilt samenwerken met een innovatieve partner uit de regio, helpen wij je graag verder.

Prijsindicatie opvragen
dongen pallets 00508 1000x580 vdl
Prijsindicatie opvragen

Flexibiliteit

Maatwerk en kleine series al vanaf 50 stuks

Levering uit voorraad

Altijd meerdere types uit voorraad leverbaar

Productie op locatie

In house productie bij opdrachtgevers o.b.v. partnerships

EPAL/Euro-pallets

Gecertificeerd producent van EPAL/Euro-pallets

De juiste pallet in Waalwijk

Je kunt uiteraard in verschillende situaties pallets nodig hebben. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar pallets voor bulkzendingen, het vervoeren van machines of voor opslag in je bedrijf? Dongen Pallets produceert pallets die aan al je eisen en de regelgevingen voldoen. Zo kunnen we je altijd een passende oplossing bieden. En als totaalleverancier bieden we daarnaast ook exportoplossingen, zoals het produceren van passende palletkisten of ondersteuning bij de handling en administratie.

Pallets van Dongen Pallets

Sinds 1962 was Dongen Pallets actief in het produceren van houten kratten en kisten voor bedrijven uit de regio, waaronder Waalwijk. Een paar jaar daarna werden ook pallets toegevoegd aan het assortiment. Naast de standaard Euro-pallets en CP-Pallets die we vaak in Waalwijk leveren bieden we ook maatwerk pallets aan. Doordat we voldoende capaciteit hebben om meer dan 20.000 pallets per week te drogen, kunnen we vrijwel altijd aan je vraag voldoen. We leveren onder meer de volgende soorten pallets:

  • CP/EPAL/Euro-Pallets
  • Standaard Pallets
  • Maatwerk Pallets
  • Gebruikte Pallets

Pallets productie en reparatie in Waalwijk

Vanuit onze productielocatie in Dongen zijn bedrijven in Waalwijk snel te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat de ecologische footprint bepekt blijft en kunnen we de kosten minimaliseren. Naast de productie van pallets bieden we ook de mogelijkheid om gebruikte pallets te repareren. Dit kan zowel in Dongen als op locatie bij jouw bedrijf. Zo houden we je palletvoorraad altijd op peil en hoef je je nooit zorgen te maken over je voorraad.

Partner in pallets in Waalwijk en omgeving

Als partner in pallets zorgen wij ervoor dat je altijd voorzien bent van kwalitatieve pallets. Dit doen we door continu te innoveren en te investeren in de toekomst en onze relaties. Duidelijke communicatie en persoonlijk contact is hierbij van groot belang. Wil je ook een prettige samenwerking aangaan waarbij we je logistieke proces verder verbeteren? Neem contact op met een van onze experts!

Wat zeggen onze klanten?

“Samenwerken om supply chains effciënter en duurzamer te maken"

Dave Schoeters Chep

Flexibel inspelen op wisselende klantbehoeften dankzij productie op locatie

Franc van Sark Trespa International

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter
Dit is een verplicht veld
Dit is een optioneel veld
Dit is een verplicht veld

Op zoek naar pallets in Waalwijk?

In een goed gesprek stellen we vast wat je nodig hebt en hoe we je zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Emerald helpt je graag verder! 

Emerald Kuijpers
Emerald Kuijpers
Sales Manager +31 (0) 622 392 988 e.kuijpers@dongenpallets.nl